CAFETARIA EETPLEZIER VELDHOVEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 381 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Eetplezier Veldhoven. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2024 om 22:10 Was prima qualiteit en snel gebracht
7 mei 2024 om 7:57 Lang gewacht wel lekker gegeten temperatuur goed frieten knapperig door supporters alleen pas na 1,5 uur geleverd
2 apr 2024 om 19:12 Aker besteld bij eetplezier en altijd goed en lekker maar gisteren had ik het idee dat het frietvet ververst moest worden want mijn grientekroket smaakte niet lekker en heel vet en heb de hele nacht enorme buikpijn gehad. Jammer!
12 feb 2024 om 7:05 Ruim 2 uur vooraf besteld: 30 minuten te laat geleverd, alles was koud!
9 feb 2024 om 8:15 Besteld rond 16.45 voor levering rond 17.30, werd pas om 17.45 geleverd, wel lekker gegeten
2 feb 2024 om 19:18 Het eten kwam 60 minuten later dan aangegeven.
24 jan 2024 om 22:24 Slechte service besteld voor ophalen 45 min later… 15 minuten alsnog moeten wachten… toen we onderweg naar huis reden werden we gebeld dat er een deel van de bestelling vergeten was mee te geven.. terug thuis was de friet koud.
20 jan 2024 om 21:55 het was lekker maar hartstikke koud
12 jan 2024 om 20:30 eten is normaal lekker maar nu waren friet en snacks al klaar en moest de milkshake nog gemaakt worden… dus friet was later niet zo warm
2 jan 2024 om 10:38 Friet is super lekker. Heb eten afgehaald en was ook snel klaar 15min
24 dec 2023 om 19:46 Kei goed en lekker
17 dec 2023 om 20:58 Ik had ook 2 fricandellen speciaal besteld en niet gekregen maar ook niet betaald maar vind het schandalig dat ik 3,50 bezorg kosten moet betalen terwijl ik achter jullie cafetaria woon nog geen 5 minuten lope